K20 kantojyrsin

Havel K-sarja

HAVEL K-sarjan kantojyrsimet ovat nopeutta ja näppäryyttä arvostavan ammattilaisen valinta. Ne ovat järeitä, tehokkaita ja monipuolisia pyöriväteräisiä kantojyrsimiä asuinympäristöjen maatöihin. Kantojyrsimillä hoidat piha -ja viheralueet sekä puistot näyttävästi kuntoon. HAVEL K-sarjan kantojyrsimillä onnistuu niin kantojen jyrsintä kuin jyrsinnän jälkeinen maanmuokkauskin. Samassa kauhassa on sekä jyrsin- että kauhaosa.

Kun käytössä on helposti kaivinkoneeseen kiinnitettävä HAVEL K20, K32 tai K40 kantojyrsin, ei turhia siirtymisiä työvaiheiden välillä synny. Työnteko on sujuvaa, jolloin aikaa ja kuluja säästyy. Nämä tehokkaat kantojyrsimet jyrsivät kaikkina vuodenaikoina. K-sarjan kantojyrsimet ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia, niiden kokoluokka vain muuttuu.

Samassa kauhassa sekä jyrsin- että kauhaosa.
Säästää kustannuksia ja aikaa: ei erillisiä kuluja jyrsinnästä ja kannon poiskuljetuksesta.
Kaivuutyö, maansiirto ja kantopurujen sekoittaminen sujuu mainiosti yhdellä kauhalla.
Monikäyttöinen kauha jättää maan tasaiseksi jyrsinnän jälkeen.
Ota yhteyttä

Katso video

K20 kantojyrsin

Katso video

Havel - Mechanics kantojyrsin L16

HAVEL L16

Kaivinkoneeseen kiinnitettävä HAVEL L16 kantojyrsin soveltuu erityisesti kannon poistamiseen haastavista paikoista. Kantojen hävittäminen on usein melkoinen haaste, mutta HAVEL-kantojyrsimellä se sujuu leikiten. Kantoa ei tarvitse poistaa perinteiseen tapaan juurineen, vaan kanto hävitetään jyrsimällä hieman maan tason alapuolelle, jolloin kannonpoisto on myös nopeampaa ja halvempaa. Kannon juuria ei tarvitse viedä pois, eikä tilalle kärrätä maata. Lisäksi pihakivetykset ja maakaapelit ovat turvassa, kun kannon juuret voidaan jättää maahan.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu HAVEL L16 -kantojyrsin on maa- ja piharakentajan turvallinen työkalu kannonpoistoon, sillä siitä ei sinkoudu puunpaloja tai maa-ainesta käytön aikana. HAVEL L16 jyrsii pihtimäisillä terillään kannon pala palalta. Et tarvitse kannonpoistoon erillistä kallista isoa laitetta, vaan hoidat sen näppärästi kaivinkoneella. Turhat siirtymiset työvaiheiden välillä ovat taakse jäänyttä elämää.

Irrotettavat ja vaihdettavat terät tekevät kantojyrsimen huollosta helppoa. HAVEL L16 voidaan kiinnittää pienenkin kaivinkoneen kauhan paikalle ja se on helppo irrottaa taas varsinaisten kaivuutöiden alta.

Asennettavissa myös minikaivinkoneisiin (min. nostovoima 160kg/180-200bar öljypaine).
Huolla käden käänteessä – irrotettavat ja vaihdettavat terät.
Kapea muoto varmistaa sujuvan työskentelyn haastavissakin ympäristöissä.
Jyrsin painaa 160 kg ilman kiinnikettä.
Ota yhteyttä

Katso video

Havel - Mechanics kantojyrsin L16

Katso video

Havel - Mechanics kantojyrsin V5

HAVEL V5

HAVELin kevytrakenteinen V5-kantojyrsin on erinomainen satunnaiseen kantojen jyrsintään. Ainoastaan 50kg painava HAVEL V5 kantojyrsin on helppo ja kevyt kantaa työmaalta toiselle. Helppokäyttöinen ja helposti huollettava HAVEL V5 soveltuu yli 5tn kaivinkoneisiin eikä se vaadi koneelta minkäänlaista lisähydrauliikkaa.

HAVEL V5 kantojyrsimellä kanto hävitetään vuolemalla se osiin maan tason alapuolelle, jonka jälkeen maa-alue päästään tasoittamaan nurmikkoa tai kivetystä varten. L16 kantojyrsimen tapaan V5 jättää ympäröivät pihakivetykset ja maassa kulkevat kaapelit rauhaan, kun kantoa ei tarvitse poistaa juurineen. Lisäksi kannonpoisto on nopeampaa ja halvempaa, kun kannon jättämiä aukkoja ei tarvitse täyttää.

Paras valinta satunnaiseen ja epäsäännölliseen jyrsintätyöhön.
Edullinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu pienimuotoisiin jyrsintöihin.
Irrotettavat ja vaihdettavat terät tekevät huollosta äärimmäisen helppoa.
Erittäin kevyt ja liikuteltava kantojyrsin. Linjakas muoto – painoa vain 50kg.
Ota yhteyttä

Katso video

Havel - Mechanics kantojyrsin V5

Katso video