Hassinen Veljekset Oy

Hassinen Veljekset Oy eli tuttavallisemmin HAVEL on pohjoiskarjalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat yli 50 vuoden päähän metsäkoneurakointiin. Vuodesta 1989 yrityksemme on kehittänyt ja valmistanut tuotteita niin eri teollisuuden alojen kuin yksityisten kuluttajienkin käyttöön. Reilun 10 vuoden ajan olemme valmistaneet koneurakoitsijoiden kovaa kulutusta kestäviä työvälineitä Mechanics -tuoteperheen alla. Mechanics- tuoteperheeseen kuuluu kantojyrsimet, tela- ja ketjutyökalut sekä käytetyistä kuorma-auton renkaista valmistetut uusiokumituotteet. Lisäksi valmistamme Spiral -tuotemerkillä hydrauliikka- ja pneumatiikkajohtojen sekä sähkökaapeleiden suojauksessa käytettäviä letkusuojia sekä Ranturi -tuotemerkillä kotimaan veneilyn ja mökkeilyn tarvikkeita. Tuotteiden vienti aloitettiin jo 90-luvulla ja tällä hetkellä niitä viedään noin pariinkymmeneen maahan, pääosin Keski-Eurooppaan. Kaikki tuotteet valmistetaan edelleen Ilomantsissa omalla tehtaalla.

HAVELin takana on Hassisen veljekset Seppo ja Timo. Seppo oli jo pikkupoikana kiinnostunut intohimoisesti koneista sekä niiden suunnittelusta ja rakentelusta. Jo 10-vuotiaasta lähtien hänellä oli haave omasta metallipajasta. Heti, kun mahdollisuus aukeni, Seppo toteutti unelmansa. Vahva metsäkoneurakointitausta on auttanut ymmärtämään asiakkaita ja tuotekehitykseen on käytetty runsaasti aikaa. Nykyisin HAVELin omistavat perustajaveljesten Seppo ja Timo Hassisen lisäksi Sepon lapset Mika ja Suvi. Yrityksen tärkeimpänä arvona ja kantavana ajatuksena on luotettavuus, joka näkyy sekä tuotteiden laadukkaana ominaisuutena että toimitusvarmuutena ja lupausten lunastuksena. Jokainen tuote valmistuu huolella vuosien kerryttämällä ammattitaidolla. Tuotteita kehitetään jatkuvasti ja haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Voimme 30 vuoden kehitystyön tuloksena seisoa ylpeinä tuotteidemme takana ja olla varmoja, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta, yksinkertaista toimivuutta.

Arvot

01.

Luotettavuus

Suomalaiselle luonteelle ominaisesti merkittävimpiä arvojamme on luotettavuus. Perheyrityksenä meille on kunnia-asia, että pidämme sen minkä lupaamme.

02.

Laatu

Yrityksemme ensihetkistä lähtien laatu on ollut toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Parannamme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta lopputulos olisi näkemystemme tasalla.

03.

Joustavuus

Tuotantomme, varastointimme ja asiakaspalvelumme on toteutettu niin, että pystymme joustavasti palvelemaan asiakkaidemme tarpeita.

04.

Asiakaslähtöisyys

Jatkuva pyrkimyksemme on kehittää tuotteitamme ja palveluamme entistä asiakaslähtöisemmäksi, sillä uskomme asiakastyytyväisyyden olevan avain kestävään liiketoimintaan.