Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin

Hydraulinen telankiristin

Käyttäjiltä paljon kiitosta saaneella HAVEL-telankiristimellä metsäkoneen telat kiristyvät vaivattomasti ilman tuntien taistelua. Telojen kiristäminen tehokkaalla ja kestävällä hydraulisella telojen kiristimellä sujuu näppärästi hydraulipumpun voimalla. Telankiristimen mukana toimitettavien apulenkkien avulla telat saadaan vaivattomasti renkaiden päälle.

HAVELin hydraulinen telankiristin asennetaan telalenkkien väliin ja telat kiristetään yksi puoli kerrallaan. Hydraulisen telankiristäjän avulla telojen sokat ja apulenkit on helppo asentaa paikoilleen. Telankiristimestä on saatavilla myös normaalia pidempi malli. Telankiristimen aukeama on 150mm suurempi kuin perusmallissa.

Suomessa valmistetut HAVEL -telankiristimet sopivat lähes kaikkiin telamalleihin, jolloin työ helpottuu ja nopeutuu. Laadukas ja kestävä metsäkoneen telankiristin on urakoitsijan korvaamaton apuväline, ja siksi HAVEL-telankiristin onkin monen metsäkoneenkuljettajan luottotyökalu.

Pettämätöntä ja huoletonta telojen kiristystä nopeasti.
Kiristää telalaput kohdalleen yksi puoli kerrallaan – sujuvoittaa uuden lenkin laittamista.
Kokonaispaino 35kg. Vetotehoa 3000kg.
Soveltuu lähes kaikille metsäkoneiden telamalleille.
Ota yhteyttä
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Mekaaninen telankiristin

Mekaaninen ja näppärä HAVEL-telankiristin ammattimaiseen käyttöön. Mekaaninen telankiristin toimii täysin hydraulisen tapaan, telojen kiristys vain tapahtuu pulttipyssyllä, räikkä- tai muulla avaimella. HAVEL-telankiristimen runko on jämäkkä ja jälkikäsitelty pinta kestää aikaa.

HAVELin mekaaninen telankiristin kiristää nopeasti telat kohdilleen. Mekaaninen telankiristin on varmatoiminen työkalu metsätyömaalle. Se on helppo pitää mukana muiden huoltotarvikkeiden tapaan.

Helppokäyttöinen metsäkoneen telankiristin säästää aikaa ja sopii lähes kaikkiin metsäkoneiden telamalleihin. Nopeaa asennusta sujuvoittavat telankiristimen mukana tulevat apulenkit, joiden avulla telat on helppo asentaa sekä kiristää.

Yhtäläinen toimintatapa hydraulisen kiristimen kanssa – useampi kiristystapa.
Telankiristin tekee telalappujen käsin kääntämisestä paikoilleen tarpeetonta.
18 kg painava mekaaninen kiristin kulkee kätevästi koneen mukana muiden huoltotyökalujen tapaan.
HAVEL-telankiristimen mukana toimitetaan kätevät apulenkit telojen asentamiseen.
Ota yhteyttä

Katso video

Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Katso video

Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Ketjunkiristin

HAVELin saksimallinen ketjunkiristin on oiva apuväline metsäkoneen tai traktorin ketjujen asentamiseen paikoilleen. Ketjunkiristimen avulla ketjut on myös helppo irrottaa tilanteen mukaan.

Yleismallinen ketjunkiristin toimii monipuolisesti niin traktoreiden kuin metsäkoneiden ketjujen asennuksessa ja sillä saa järeätkin ketjut asennettua. Jämäkkä runko ja laadukkaasti jälkikäsitelty pinta takaavat kestävän ja pitkäikäisen tuotteen.

Suomessa valmistettu HAVELin ketjunkiristin sieppaa ketjun kärjet yhteen ja kiristää ne haluttuun kireyteen nopeasti. Ketjunkiristäjää on helppo käsitellä yksin. Saksimallinen ketjunkiristäjä toimii kiristyksessä tehokkaana apuvälineenä ja onkin välttämätön apuväline ammattilaisten keskuudessa.

Saksimainen malli ja käsikäyttöinen kampi tekevät kiristämisestä ripeää.
Helppokäyttöinen – aseta saksen kärjet lenkkeihin ja kiristä.
HAVEL-ketjunkiristin on hyödyllisyysmallisuojattu tuote.
Käytännöllinen koko – kulkee mukana helposti ja kevyesti.
Ota yhteyttä

Katso video

Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Katso video

Havel - Mechanics, sokanpoistaja

Sokanpoistaja

Kestävä ja kannettava työkalu pikaiseen sokanpoistoon. HAVEL-sokanpoistajalla saat putkisokat irti ilman turhia ponnisteluja. HAVELin näppärällä ketjutyökalulla sokanpoisto kestää kokonaisuudessaan reilusti alle minuutin. Turha sokan kanssa tuskailu on taakse jäänyttä elämää!

Kestävän rakenteen ansiosta HAVELin sokanpoistaja kestää iskuja kerta toisensa perään. Kevyt sokanpoistaja kulkee näppärästi mukana missä ikinä putkisokat kaipaavat irrotusta. Tukeva kädensija varmistaa käyttömukavuuden.

Vankka rakenne – taipumaton, kestää iskuja kerta toisensa jälkeen.
Laita sokka työkalun väliin, napauta muutaman kerran vasaralla – ja sokka irtoaa.
Tukeva ja pysyvä kädensija parempaa käyttömukavuutta ajatellen.
HAVELin pitkäkestoista ja käytännössä testattua ensiluokkaista laatua.
Ota yhteyttä
Havel - Mechanics, sokanpoistaja