Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Mekaaninen telankiristin

Urakoitsijoiden arvostamat HAVEL telankiristimet on suunniteltu kovaan käyttöön. Niiden avulla metsäkoneen telat kiristyvät nopeasti kohdilleen. Helppokäyttöiset telankiristimet säästävät aikaa ja sopivat lähes kaikkiin telamalleihin.

Mekaaninen telankiristin asennetaan telalenkkien väliin ja telat kiristetään yksi puoli kerrallaan käyttäen pulttipyssyä, räikkä- tai muuta avainta. 18kg painava mekaaninen telankiristin on varmatoiminen työkalu, ja se on helppo pitää mukana muiden huoltotarvikkeiden tapaan. Nopeaa asennusta sujuvoittavat telankiristimen mukana tulevat apulenkit, joiden avulla telat on helppo asentaa sekä kiristää.

HAVEL telankiristimet valmistetaan Suomessa kestävistä materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. Telankiristimien runko on jämäkkä ja jälkikäsitelty pinta kestää aikaa.

Soveltuu lähes kaikille metsäkoneiden telamalleille.
Telankiristin tekee telalappujen käsin kääntämisestä paikoilleen tarpeetonta.
18 kg painava mekaaninen kiristin kulkee kätevästi koneen mukana muiden huoltotyökalujen tapaan.
Kestävät 250 nmy kuormituksen – yli 3000kg vetoteho.
Ota yhteyttä

Katso video

Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Katso video

Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin

Hydraulinen telankiristin

Käyttäjiltä paljon kiitosta saanut HAVEL Hydraulinen telankiristin toimii täysin mekaanisen tavoin, kiristys vain tapahtuu tehokkaan hydraulipumpun voimalla. Metsäkoneen telat kiristyvät erittäin nopeasti ja vaivattomasti ilman tuntien taistelua. Telankiristimen mukana toimitettavien apulenkkien avulla telat saadaan vaivattomasti renkaiden päälle. Telankiristimen kokonaispaino on 35kg.

Telankiristimestä on saatavilla myös normaalia pidempi malli. Telankiristimen aukeama on 150mm suurempi kuin perusmallissa. Laadukas ja kestävä metsäkoneen telankiristin on urakoitsijan korvaamaton apuväline, ja siksi HAVEL-telankiristin onkin monen metsäkoneenkuljettajan luottotyökalu.

Tehokas hydraulipumppu – telat kiristyvät todella nopeasti ja vaivatta.
Kiristää telalaput kohdalleen yksi puoli kerrallaan – sujuvoittaa uuden lenkin laittamista.
Kokonaispaino 35kg. Vetotehoa 3000kg.
Saatavilla myös normaalia pidempi malli
Ota yhteyttä
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Hydraulinen telankiristin
Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Ketjunkiristin

HAVELin saksimallinen ketjunkiristin on oiva apuväline metsäkoneen tai traktorin ketjujen asentamiseen paikoilleen. Ketjunkiristimen avulla ketjut on myös helppo irrottaa tilanteen mukaan. Yleismallisella ketjunkiristimellä saa järeätkin ketjut asennettua. Jämäkkä runko ja laadukkaasti jälkikäsitelty pinta takaavat kestävän ja pitkäikäisen tuotteen.

Suomessa valmistettu HAVELin ketjunkiristin sieppaa ketjun kärjet yhteen ja kiristää ne haluttuun kireyteen nopeasti. Ketjunkiristäjää on helppo käsitellä yksin. Saksimallinen ketjunkiristäjä toimii kiristyksessä tehokkaana apuvälineenä ja onkin välttämätön apuväline ammattilaisten keskuudessa.

Saksimainen malli ja käsikäyttöinen kampi tekevät kiristämisestä ripeää.
Helppokäyttöinen – aseta saksen kärjet lenkkeihin ja kiristä.
HAVEL-ketjunkiristin on hyödyllisyysmallisuojattu tuote.
Käytännöllinen koko – kulkee mukana helposti ja kevyesti.
Ota yhteyttä

Katso video

Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Katso video

Havel - Mechanics, sokanpoistaja

Sokanpoistaja

Kestävä ja kannettava työkalu pikaiseen sokanpoistoon. HAVEL-sokanpoistajalla saat putkisokat irti ilman turhia ponnisteluja. HAVELin näppärällä ketjutyökalulla sokanpoisto kestää kokonaisuudessaan reilusti alle minuutin. Turha sokan kanssa tuskailu on taakse jäänyttä elämää!

Kestävän rakenteen ansiosta HAVELin sokanpoistaja kestää iskuja kerta toisensa perään. Kevyt sokanpoistaja kulkee näppärästi mukana missä ikinä putkisokat kaipaavat irrotusta. Tukeva kädensija varmistaa käyttömukavuuden.

Vankka rakenne – taipumaton, kestää iskuja kerta toisensa jälkeen.
Laita sokka työkalun väliin, napauta muutaman kerran vasaralla – ja sokka irtoaa.
Tukeva ja pysyvä kädensija parempaa käyttömukavuutta ajatellen.
HAVELin pitkäkestoista ja käytännössä testattua ensiluokkaista laatua.
Ota yhteyttä
Sokanpoistaja
Sokanpoistaja