Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Mekaaninen telankiristin

Urakoitsijoiden arvostamat HAVEL telankiristimet on suunniteltu kovaan käyttöön. Niiden avulla metsäkoneen telat kiristyvät nopeasti kohdilleen. Helppokäyttöiset telankiristimet säästävät aikaa ja sopivat lähes kaikkiin telamalleihin, myös pyöräteloihin.

Mekaaninen telankiristin asennetaan telalenkkien väliin ja telat kiristetään yksi puoli kerrallaan käyttäen pulttipyssyä, räikkä- tai muuta avainta. Mekaaninen telankiristin on varmatoiminen työkalu, ja se on helppo pitää mukana muiden huoltotarvikkeiden tapaan. Nopeaa asennusta sujuvoittavat telankiristimen mukana tulevat apulenkit, joiden avulla telat on helppo asentaa sekä kiristää.

HAVEL telankiristimet valmistetaan Ilomantsissa kestävistä materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. Telankiristimen runko on jämäkkä ja jälkikäsitelty pinta kestää aikaa.

Paino: 14kg
Max. aukeama: 676mm.
Suurin sallittu kiristysvoima 250 Nm, vetoteho 3300kg.
Soveltuu lähes kaikille metsäkoneiden telamalleille.
Kestävä ja pitkäikäinen luottotyökalu.
Tutustu ja tilaaOta yhteyttäJälleenmyyjät

Katso video

Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Katso video

Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin

Hydraulinen telankiristin

Käyttäjiltä paljon kiitosta saaneella HAVEL hydraulisella telankiristimellä telojen kiristys tapahtuu näppärästi tehokkaan hydraulipumpun voimalla. Metsäkoneen telat kiristyvät nopeasti ja vaivattomasti ilman tuntien taistelua. Telankiristimen mukana toimitettavien apulenkkien avulla telat saadaan vaivattomasti renkaiden päälle.

Telankiristimestä on saatavilla myös normaalia pidempi malli. Telankiristimen aukeama on 150mm suurempi kuin perusmallissa. Laadukas ja kestävä metsäkoneen telankiristin on urakoitsijan korvaamaton apuväline, ja siksi HAVEL-telankiristin onkin monen metsäkoneenkuljettajan luottotyökalu.

Paino: 35kg
Max. aukeama: 674mm (normaali malli)
Vetoteho: 3300kg
Soveltuvat lähes kaikille metsäkoneiden telamalleille.
Pettämätöntä ja huoletonta telojen kiristystä nopeasti!
Tutustu ja tilaaOta yhteyttäJälleenmyyjät
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Hydraulinen telankiristin
HAVEL Ketjunkiristin

Ketjunkiristin

Tunnettu HAVELin saksimallinen ketjunkiristin on uudistunut! Uudella ketjunkiristimellä on nyt mahdollista kiristää ketjut näppärästi pulttipyssyllä. Lisäksi irrotettavan kammen ansiosta kiristäminen on mahdollista perinteiseen tapaan manuaalisesti.

Ketjunkiristin on oiva apuväline metsäkoneen tai traktorin ketjujen asentamiseen paikoilleen. Ketjunkiristin sieppaa ketjun kärjet yhteen ja kiristää ne haluttuun kireyteen nopeasti. Ketjunkiristimen avulla ketjut on myös helppo irrottaa tilanteen mukaan.

Universaalilla ketjunkiristimellä saa järeätkin ketjut asennettua. Jämäkkä runko ja laadukkaasti jälkikäsitelty pinta takaavat kestävän ja pitkäikäisen työkalun. Ketjunkiristäjää on helppo käsitellä yksin. Saksimallinen ketjunkiristäjä toimii kiristyksessä tehokkaana apuvälineenä ja onkin välttämätön apuväline ammattilaisten keskuudessa.

Ketjujen asentaminen ja irrottaminen käy ripeästi.
Helppokäyttöinen ja kestävä.
Käytännöllinen koko – kulkee mukana helposti ja kevyesti.
Vetoteho 330 kg (25Nm)
Ota yhteyttä

Katso video

HAVEL Ketjunkiristin

Katso video

Havel - Mechanics, sokanpoistaja

Sokanpoistaja

Kestävä ja kannettava työkalu pikaiseen sokanpoistoon. HAVEL-sokanpoistajalla saat putkisokat irti ilman turhia ponnisteluja. HAVELin näppärällä ketjutyökalulla sokanpoisto kestää kokonaisuudessaan reilusti alle minuutin. Turha sokan kanssa tuskailu on taakse jäänyttä elämää!

Kestävän rakenteen ansiosta HAVELin sokanpoistaja kestää iskuja kerta toisensa perään. Kevyt sokanpoistaja kulkee näppärästi mukana missä ikinä putkisokat kaipaavat irrotusta. Tukeva kädensija varmistaa käyttömukavuuden.

Vankka rakenne – taipumaton, kestää iskuja kerta toisensa jälkeen.
Laita sokka työkalun väliin, napauta muutaman kerran vasaralla – ja sokka irtoaa.
Tukeva ja pysyvä kädensija parempaa käyttömukavuutta ajatellen.
HAVELin pitkäkestoista ja käytännössä testattua ensiluokkaista laatua.
Ota yhteyttä
Sokanpoistaja
Sokanpoistaja