Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin

Hydraulinen telankiristin

Käyttäjiltä paljon kiitosta saaneella HAVEL-telankiristimellä metsäkoneen telat kiristyvät vaivattomasti ilman tuntien taistelua. Telojen kiristäminen tehokkaalla ja kestävällä hydraulisella telojen kiristimellä sujuu näppärästi hydraulipumpun voimalla. Telankiristimen mukana toimitettavien apulenkkien avulla telat saadaan vaivattomasti renkaiden päälle.

HAVELin hydraulinen telankiristin asennetaan telalenkkien väliin ja telat kiristetään yksi puoli kerrallaan. Hydraulisen telankiristäjän avulla telojen sokat ja apulenkit on helppo asentaa paikoilleen.

Suomessa valmistetut HAVEL -telankiristimet sopivat lähes kaikkiin telamalleihin, jolloin työ helpottuu ja nopeutuu. Laadukas ja kestävä metsäkoneen telankiristin on urakoitsijan korvaamaton apuväline, ja siksi HAVEL-telankiristin onkin monen metsäkoneenkuljettajan luottotyökalu.

Pettämätöntä ja huoletonta telojen kiristystä nopeasti.
Kiristää telalaput kohdalleen yksi puoli kerrallaan – sujuvoittaa uuden lenkin laittamista.
Viimeistelty muotoilu takaa kiristimen paikallaan pysymisen ja näin ollen huolettoman kiristyksen.
Soveltuu lähes kaikille metsäkoneiden telamalleille. Vetotehoa 3000kg.
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Mekaaninen telankiristin

Mekaaninen ja näppärä HAVEL-telankiristin ammattimaiseen käyttöön. Mekaaninen kiristin toimii täysin hydraulisen tapaan, kiristys vain tapahtuu pulttipyssyllä, räikkä- tai muulla avaimella. HAVEL-telankiristimen runko on jämäkkä ja jälkikäsitelty pinta kestää aikaa.

HAVELin mekaaninen telankiristin kiristää nopeasti telat kohdilleen. Mekaaninen telankiristin on varmatoiminen työkalu metsätyömaalle. Se on helppo pitää mukana muiden huoltotarvikkeiden tapaan.

Helppokäyttöinen metsäkoneen telankiristin säästää aikaa ja sopii lähes kaikkiin metsäkoneiden telamalleihin. Nopeaa asennusta sujuvoittavat telankiristimen mukana tulevat apulenkit, joiden avulla telat on helppo asentaa sekä kiristää.

Yhtäläinen toimintatapa hydraulisen kiristimen kanssa – useampi kiristystapa.
Telankiristin tekee telalappujen käsin kääntämisestä paikoilleen tarpeetonta.
Alle 20 kg painava mekaaninen kiristin kulkee kätevästi koneen mukana muiden huoltotyökalujen tapaan.
HAVEL-telankiristimen mukana toimitetaan kätevät apulenkit telojen asentamiseen.
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Katso video

Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Ketjunkiristin

HAVELin saksimallinen ketjunkiristäjä on oiva apuväline metsäkoneen tai traktorin ketjujen asentamiseen paikoilleen. Ketjunkiristäjän avulla ketjut on myös helppo irrottaa tilanteen mukaan.

Yleismallinen ketjunkiristin toimii monipuolisesti niin traktoreiden kuin metsäkoneiden ketjujen asennuksessa ja sillä saa järeätkin ketjut asennettua. Jämäkkä runko ja laadukkaasti jälkikäsitelty pinta takaavat kestävän ja pitkäikäisen tuotteen.

Suomessa valmistettu HAVELin ketjunkiristin sieppaa ketjun kärjet yhteen ja kiristää ne haluttuun kireyteen nopeasti. Ketjunkiristäjää on helppo käsitellä yksin. Saksimallinen ketjunkiristäjä toimii kiristyksessä tehokkaana apuvälineenä ja onkin välttämätön apuväline ammattilaisten keskuudessa.

Saksimainen malli ja käsikäyttöinen kampi tekevät kiristämisestä ripeää.
Helppokäyttöinen – aseta saksen kärjet lenkkeihin ja kiristä.
HAVEL-ketjunkiristin on hyödyllisyysmallisuojattu tuote.
Käytännöllinen koko – kulkee mukana helposti ja kevyesti.
Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Katso video

Havel - Mechanics, sokanpoistaja

Sokanpoistaja

Kestävä ja kannettava työkalu pikaiseen sokanpoistoon. HAVEL-sokanpoistajalla saat putkisokat irti ilman turhia ponnisteluja. HAVELin työkalulla sokanpoisto kestää kokonaisuudessaan reilusti alle minuutin. Turha sokan kanssa tuskastelu on taakse jäänyttä elämää!

Kestävän rakenteen ansiosta HAVEL -sokanpoistaja kestää iskuja kerta toisensa perään. Kevyt sokanpoistaja kulkee näppärästi mukana missä ikinä putkisokat kaipaavat irrotusta. Tukeva kädensija varmistaa käyttömukavuuden.

Vankka rakenne – taipumaton, kestää iskuja kerta toisensa jälkeen.
Laita sokka työkalun väliin, napauta muutaman kerran vasaralla – ja sokka irtoaa.
Tukeva ja pysyvä kädensija parempaa käyttömukavuutta ajatellen.
HAVELin pitkäkestoista ja käytännössä testattua ensiluokkaista laatua.
Havel - Mechanics, sokanpoistaja