Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Bandspännare

HAVEL bandspännare är utformade för kraftig belastning och har ett utmärkt rykte bland entreprenörer. Bandspännarna möjliggör att snabbt spänna band hos skogsmaskiner. De lättanvända bandspännarna sparar tid och passar de flesta bandmodeller.

Bandspännaren utför jobbet snabbt och enkelt och kan fås antingen hydraulisk eller mekanisk.
Lämplig för nästan alla skogsmaskiners bandmodeller.
Stommen på HAVELs bandspännare är styv och den efterbehandlade ytan håller länge.
HAVEL bandspännare tillverkas i Finland av hållbara material och baserar sig på decennier av yrkeskunskap.
Läs mer
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin
Sprintutdragare

Kedjespännare och sprintutdragare

Med den nya kedjespännaren kan man nu enkelt spänna kedjor med hjälp av en bultpistol. Ett slitstarkt och bärbart verktyg för snabb utdragning av sprintar.

HAVEL Kedjespännaren är ett flexibelt verktyg för montering av kedjor på traktorer och skogsmaskiner.
Med HAVEL Sprintutdragare avlägsnar du rörsprintar utan onödig ansträngning.
Snabb montering och nedmontering av kedjor.
Placera sprinten mellan verktyget, knacka ett par gånger med hammare och sprinten lossnar.
Läs mer
Vi fick idén till vår nuvarande huvudprodukt, dvs. plastskyddsspiralen, utifrån våra egna behov. Produktionsmetoden för skyddsspiralen är resultatet av flera års utvecklingsarbete. Våra kunder är ledande inhemska och utländska tillverkare av maskiner och utrustning. I vårt företags sortiment ingår också band- och kedjeverktyg, stubbfräsar, och Ranturi båtställningar. Vi har nästan 30 års erfarenhet av att tillverka Ranturi-produkter och är en av de ledande tillverkarna av båtställningar i Finland. Till det Ilomantsibaserade familjeföretagets värden hör kontinuerlig utveckling och tillförlitlighet både när det kommer till kvalitet och service. Våra produkters goda förhållande mellan pris och kvalitet möjliggörs av företagets egna, kostnadseffektiva och moderna verksamhetslokaler på 2 500 m2 och företagets personal i Ilomantsi som engagerat sig i företagets mål. Våra produkter exporteras till över 20 länder.  Hassinen Veljekset Oy ser fram emot att höra från dig – kontakta oss!