Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Mekanisk bandspännare

HAVEL bandspännare är utformade för kraftig belastning och har ett utmärkt rykte bland entreprenörer. Bandspännarna möjliggör att snabbt spänna band hos skogsmaskiner. De lättanvända bandspännarna sparar tid och passar de flesta bandmodeller.

Den mekanisk bandspännaren monteras mellan bandlänkarna och banden spänns en sida i taget med slagskruvdragare, spärrskaft eller annan nyckel. Den mekaniska bandspännaren är ett tillförlitligt verktyg som lätt följer med arbetsmaskinen på samma sätt som övriga serviceverktyg. Hjälplänkar som levereras med bandspännaren gör installationen snabbare och effektivare och banden blir enkla att montera och spänna.

HAVEL bandspännare tillverkas i Finland av hållbara material och baserar sig på decennier av yrkeskunskap. Stommen på HAVELs bandspännare är styv och den efterbehandlade ytan håller länge.

Vikt: 14 kg
Max öppning: 676 mm
Max spännkraft: 250 Nm
Drageffekt: 3 300 kg
Lämplig för nästan alla skogsmaskiners bandmodeller.
Ett hållbart och pålitligt verktyg med lång livslängd.

Titta på videon

Kontakt
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Titta på videon

Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin

Hydraulisk bandspännare

De populära och berömda hydrauliska bandspännarna från HAVEL spänner banden enkelt med hjälp av kraften från en effektiv hydraulpump. Skogsmaskinens band kan nu spännas snabbt och lätt utan timslång kamp. Med hjälp av de hjälplänkar som levereras tillsammans med spännaren är det enkelt att montera bandet på hjulen.

Vi tillverkar även en lång version av bandspännaren. Spännarens öppning är 150 mm större än i grundmodellen. Den högkvalitativa och hållbara bandspännaren är ett oumbärligt verktyg för entreprenören, och därför är HAVELs bandspännare ett viktigt verktyg för många skogsmaskinförare.

Vikt: 35 kg
Max öppning: 674 mm (normal modell)
Drageffekt: 3 300kg
Lämplig för nästan alla skogsmaskiners bandmodeller.
Pålitlig och problemfri bandspänning snabbt!
Kontakt
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Hydraulinen telankiristin
HAVEL Kedjespännare

Kedjespännare

HAVELs välkända saxliknande kedjespännare har blivit uppdaterad! Med den nya kedjespännaren kan man nu enkelt spänna kedjor med hjälp av en bultpistol. Den avtagbara veven möjliggör även traditionell manuell spänning.

Kedjespännaren är ett flexibelt verktyg för montering av kedjor på traktorer och skogsmaskiner. Kedjespännaren håller kedjans ändar ihop och spänner kedjan snabbt till önskad nivå. Kedjespännaren gör det också enkelt att lossa kedjor.

Till och med massiva kedjor är inget problem för denna universalkedjespännare. Den styva stommen och den högklassiga efterbehandlade ytan garanterar en hållbar produkt. Det är enkelt att hantera kedjespännaren ensam. Den saxliknande kedjespännaren fungerar som ett effektivt hjälpmedel vid åtdragning och är ett oumbärligt verktyg för yrkespersoner.

Drageffekt 330 kg (25Nm)
Snabb montering och nedmontering av kedjor.
Lättanvänd och hållbar.
Praktisk storlek – lätt och enkel att bära med sig.

Titta på videon

Kontakt
HAVEL Kedjespännare

Titta på videon

Havel - Mechanics, sokanpoistaja

Sprintutdragare

Ett slitstarkt och bärbart verktyg för snabb utdragning av sprintar. Med HAVELs sprintutdragare avlägsnar du rörsprintar utan onödig ansträngning. Det tar mindre en än minut att avlägsna sprinten med HAVELs verktyg. Du behöver inte längre slösa bort din tid med att kämpa med sprintar.

Tack vare sin robusta konstruktion tål HAVELs sprintutdragare upprepade slag. Den lätta sprintutdragaren kommer väl till pass oavsett var man behöver avlägsna rörsprintar. Det robusta handtaget ger komfort.

Robust konstruktion – kompromisslös, tål upprepade slag.
Placera sprinten mellan verktyget, knacka ett par gånger med hammare och sprinten lossnar.
Robust och stabilt handtag för bättre komfort.
HAVELs hållbara och praktiskt testade förstklassiga kvalitet.
Kontakt
Sprintutdragare
Sokanpoistaja