Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Mekanisk bandspännare

HAVEL bandspännare är konstruerade för professionellt bruk. Med dem spänner du snabbt skogsmaskinens band på plats. De lättanvända bandspännarna sparar tid och passar de flesta bandmodeller. HAVELs robusta bandspännare tål en belastning på cirka 250 Nm, vilket innebär mer än 3000 kg dragkraft.

Den mekanisk bandspännaren monteras mellan bandlänkarna och banden spänns en sida i taget med slagskruvdragare, spärrskaft eller annan nyckel. Den mekaniska bandspännaren väger 18 kg och är ett tillförlitligt verktyg som lätt följer med arbetsmaskinen på samma sätt som övriga serviceverktyg.  Hjälplänkar som levereras med bandspännaren gör installationen snabbare och effektivare och banden blir enkla att montera och spänna.

HAVEL bandspännare tillverkas i Finland av hållbara material och baserar sig på decennier av yrkeskunskap. Stommen på HAVELs bandspännare är styv och den efterbehandlade ytan håller länge.

Lämplig för nästan alla skogsmaskiners bandmodeller.
Bandspännaren gör att man inte behöver vrida bandhållarna på plats för hand.
Den mekaniska spännaren väger 18 kg och följer bekvämt med maskinen på samma sätt som andra underhållsverktyg.
Tål 250 Nm belastning – över 3000 kg dragkraft.

Titta på videon

Kontakt
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Titta på videon

Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin

Hydraulisk bandspännare

HAVELs Hydrauliska bandspännare, som fått mycket beröm av användarna, fungerar exakt på samma sätt som den mekaniska förutom att åtstramningen sker med en effektiv hydraulpump. Skogsmaskinens band kan nu spännas snabbt och lätt utan timslång kamp. Med hjälp av de hjälplänkar som levereras tillsammans med spännaren är det enkelt att montera bandet på hjulen. Bandspännarens totalvikt är 35 kg.

Vi tillverkar även en lång version av bandspännaren. Spännarens öppning är 150 mm större än i grundmodellen. Den högkvalitativa och hållbara bandspännaren är ett oumbärligt verktyg för entreprenören, och därför är HAVELs bandspännare ett viktigt verktyg för många skogsmaskinförare.

Effektiv hydraulpump – banden spänns snabbt och enkelt.
Dra åt bandhållarna en sida i taget – gör det enkelt att lägga till en ny länk.
Vikt 35kg.
Dragkraft 3 000 kg.
En längre modell finns även att tillgå.
Kontakt
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Hydraulinen telankiristin
Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Kedjespännare

HAVELs saxliknande kedjespännare är ett utmärkt verktyg för montering av kedjor på en skogsmaskin eller traktor. Kedjespännaren gör det också enkelt att lossa kedjor beroende på situationen.

Den mångsidiga kedjespännaren kan användas för att montera kedjor på både traktorer och skogsmaskiner, även grova kedjor. Den styva stommen och den högklassiga efterbehandlade ytan garanterar en hållbar produkt.

HAVELs kedjespännare fångar kedjans spetsar och drar snabbt åt dem till önskad spänning. Det är enkelt att hantera kedjespännaren ensam. Den saxliknande kedjespännaren fungerar som ett effektivt hjälpmedel vid åtdragning och är ett oumbärligt verktyg för yrkespersoner.

Den saxliknande modellen och en manuell vev gör att spänningen utförs snabbt.
Enkel att använda – placera saxens spetsar i länkarna och dra åt.
HAVELs kedjespännare är bruksmodellskyddad.
Praktisk storlek – enkel och lätt att ta med.

Titta på videon

Kontakt
Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Titta på videon

Havel - Mechanics, sokanpoistaja

Sprintutdragare

Ett slitstarkt och bärbart verktyg för snabb utdragning av sprintar. Med HAVELs sprintutdragare avlägsnar du rörsprintar utan onödig ansträngning. Det tar mindre en än minut att avlägsna sprinten med HAVELs verktyg. Du behöver inte längre slösa bort din tid med att kämpa med sprintar.

Tack vare sin robusta konstruktion tål HAVELs sprintutdragare upprepade slag. Den lätta sprintutdragaren kommer väl till pass oavsett var man behöver avlägsna rörsprintar. Det robusta handtaget ger komfort.

Robust konstruktion – kompromisslös, tål upprepade slag.
Placera sprinten mellan verktyget, knacka ett par gånger med hammare och sprinten lossnar.
Robust och stabilt handtag för bättre komfort.
HAVELs hållbara och praktiskt testade förstklassiga kvalitet.
Kontakt
Sprintutdragare
Sokanpoistaja