Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin

Hydraulisk bandspännare

HAVELs bandspännare har fått mycket beröm av användare eftersom banden på skogsmaskinen nu kan spännas utan timslång kamp. Bandspänning med HAVELs effektiva och hållbara hydrauliska spännare gör arbetet enkelt tack vare kraften hos den hydrauliska pumpen. Med hjälp av de hjälplänkar som levereras tillsammans med spännaren är det enkelt att montera bandet på hjulen.

HAVELs hydrauliska bandspännare monteras mellan bandlänkarna och banden spänns en sida i taget. Den hydrauliska bandspännaren gör det enkelt att montera sprintar och hjälplänkar.

HAVELs bandspännare lämpar sig för nästan alla spännmodeller vilka gör arbetet enklare och snabbare. Den högkvalitativa och hållbara bandspännaren är ett oumbärligt verktyg för entreprenören, och därför är HAVELs bandspännare ett viktigt verktyg för många skogsmaskinförare.

Pålitlig och problemfri bandspänning snabbt.
Dra åt bandhållarna en sida i taget – gör det enkelt att lägga till en ny länk.
Vikt 35kg.
Dragkraft 3 000 kg.
Passar nästan alla skogsmaskiners bandmodeller.
Kontakt
Havel - Mechanics, hydraulinen telankiristin
Hydraulinen telankiristin
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Mekanisk bandspännare

Mekanisk och lättanvänd HAVEL bandspännare för professionell användning. Den mekaniska spännaren fungerar precis som den hydrauliska, förutom att spänningen sker med slagnyckel, spärrskaft eller en annan nyckel. Stommen på HAVELs bandspännare är styv och den efterbehandlade ytan håller länge.

HAVELs mekaniska bandspännare spänner snabbt banden på plats och är ett tillförlitligt verktyg för skogsarbetsplatsen. Spännaren är enkel att ta med sig med andra underhållstillbehör.

Den lättanvända bandspännaren för skogsmaskiner sparar tid och passar nästan alla skogsmaskiners bandmodeller. Hjälplänkar som levereras med bandspännaren gör installationen snabbare och effektivare och banden blir enkla att montera och spänna.

Samma tillvägagångssätt som hos den hydrauliska spännaren – flera spännmetoder.
Bandspännaren gör att man inte behöver vrida bandhållarna på plats för hand.
Den mekaniska spännaren väger 18 kg och följer bekvämt med maskinen på samma sätt som andra underhållsverktyg.
Praktiska hjälplänkar levereras tillsammans med HAVELs bandspännare för montering av band.

Titta på videon

Kontakt
Havel - Mechanics, mekaaninen telankiristin

Titta på videon

Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Kedjespännare

HAVELs saxliknande kedjespännare är ett utmärkt verktyg för montering av kedjor på en skogsmaskin eller traktor. Kedjespännaren gör det också enkelt att lossa kedjor beroende på situationen.

Den mångsidiga kedjespännaren kan användas för att montera kedjor på både traktorer och skogsmaskiner, även grova kedjor. Den styva stommen och den högklassiga efterbehandlade ytan garanterar en hållbar produkt.

HAVELs kedjespännare fångar kedjans spetsar och drar snabbt åt dem till önskad spänning. Det är enkelt att hantera kedjespännaren ensam. Den saxliknande kedjespännaren fungerar som ett effektivt hjälpmedel vid åtdragning och är ett oumbärligt verktyg för yrkespersoner.

Den saxliknande modellen och en manuell vev gör att spänningen utförs snabbt.
Enkel att använda – placera saxens spetsar i länkarna och dra åt.
HAVELs kedjespännare är bruksmodellskyddad.
Praktisk storlek – enkel och lätt att ta med.

Titta på videon

Kontakt
Havel - Mechanics, ketjunkiristin

Titta på videon

Havel - Mechanics, sokanpoistaja

Sprintutdragare

Ett slitstarkt och bärbart verktyg för snabb utdragning av sprintar. Med HAVELs sprintutdragare avlägsnar du rörsprintar utan onödig ansträngning. Det tar mindre en än minut att avlägsna sprinten med HAVELs verktyg. Du behöver inte längre slösa bort din tid med att kämpa med sprintar.

Tack vare sin robusta konstruktion tål HAVELs sprintutdragare upprepade slag. Den lätta sprintutdragaren kommer väl till pass oavsett var man behöver avlägsna rörsprintar. Det robusta handtaget ger komfort.

Robust konstruktion – kompromisslös, tål upprepade slag.
Placera sprinten mellan verktyget, knacka ett par gånger med hammare och sprinten lossnar.
Robust och stabilt handtag för bättre komfort.
HAVELs hållbara och praktiskt testade förstklassiga kvalitet.
Kontakt
Sprintutdragare
Sokanpoistaja