Havel - Mechanics kantojyrsin L16

HAVEL L16

HAVEL L16 kantojyrsin soveltuu erityisesti kannon hävittämiseen haastavista paikoista. HAVEL-kantojyrsimellä kantoa ei tarvitse poistaa perinteiseen tapaan juurineen, vaan kanto hävitetään jyrsimällä hieman maan tason alapuolelle, jolloin kannonpoisto on nopeampaa ja halvempaa. Pihakivetykset ja maakaapelit ovat turvassa, kun kannon juuret voidaan jättää maahan.

Kaivinkoneeseen kiinnitettävä HAVEL L16 -kantojyrsin on maa- ja piharakentajan turvallinen työkalu kannon poistoon, sillä siitä ei sinkoudu puunpaloja tai maa-ainesta käytön aikana. HAVEL L16 jyrsii pihtimäisillä terillään kannon pala palalta.

Irrotettavat ja vaihdettavat terät tekevät kantojyrsimen huollosta helppoa. HAVEL L16 voidaan kiinnittää pienenkin kaivinkoneen kauhan paikalle ja se on helppo irrottaa taas varsinaisten kaivuutöiden alta.

Asennettavissa myös minikaivinkoneisiin (min. nostovoima 160kg/180-200bar öljypaine).
Huolla käden käänteessä – irrotettavat ja vaihdettavat terät.
Kapea muoto varmistaa sujuvan työskentelyn haastavissakin ympäristöissä.
Jyrsin painaa 160 kg ilman kiinnikettä.

Katso video

Havel - Mechanics kantojyrsin L16
Havel - Mechanics kantojyrsin V5

HAVEL V5

HAVELin kevytrakenteinen V5-kantojyrsin on erinomainen satunnaiseen kannonjyrsintään. Ainoastaan 50kg painava HAVEL V5 on helppo ja kevyt kantaa työmaalta toiselle. Helppokäyttöinen ja helposti huollettava HAVEL V5 soveltuu yli 5tn kaivinkoneisiin eikä se vaadi koneelta minkäänlaista lisähydrauliikkaa.

HAVEL V5-jyrsimellä kanto hävitetään vuolemalla se osiin maan tason alapuolelle, jonka jälkeen maa-alue päästään tasoittamaan nurmikkoa tai kivetystä varten. L16-jyrsimen tapaan V5 jättää ympäröivät pihakivetykset ja maassa kulkevat kaapelit rauhaan, kun kantoa ei tarvitse poistaa juurineen.

Paras valinta satunnaiseen ja epäsäännölliseen jyrsintätyöhön.
Edullinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu pienimuotoisiin jyrsintöihin.
Irrotettavat ja vaihdettavat terät tekevät huollosta äärimmäisen helppoa.
Erittäin kevyt ja liikuteltava kantojyrsin. Linjakas muoto – painoa vain 50kg.

Katso video

Havel - Mechanics kantojyrsin V5
Havel - Mechanics, kantojyrsin k32

Havel K32

HAVEL K32 -kantojyrsin on nopeutta ja näppäryyttä arvostavan ammattilaisen valinta. Se on järeä, tehokas ja monipuolinen kantojyrsin asuinympäristöjen maatöihin. Kantojyrsimellä hoidat piha -ja viheralueet sekä puistot näyttävästi kuntoon. HAVEL K32:lla onnistuu niin kantojen jyrsintä kuin jyrsinnän jälkeinen maanmuokkauskin.

Kun käytössä on HAVEL 32 -kantojyrsin, ei turhia siirtymisiä työvaiheiden välillä synny. Työnteko on sujuvaa ja aikaa ja kuluja säästyy. Tehokas kantojyrsin jyrsii kaikkina vuodenaikoina. Oheisesta videosta näet K32-mallin tositoimissa – 6 °C pakkasessa.

Monikäyttöinen kauha jättää maan tasaiseksi jyrsinnän jälkeen.
Säästää kustannuksia ja aikaa: ei erillisiä kuluja jyrsinnästä ja kannon poiskuljetuksesta.
Kaivuutyö, maansiirto ja kantopurujen sekoittaminen sujuu mainiosti yhdellä kauhalla.
Samassa kauhassa sekä jyrsin- että kauhaosa.

Katso video

Havel - Mechanics, kantojyrsin k32