Finland är ledande i Europa när det kommer till återvinning av däck och HAVEL vill bidra till denna utveckling och upprätthålla det finländska kunnandet om en mer ekologisk miljö. Återanvändning av däck minskar utsläpp av lösningsmedel vid tillverkning av däck och att skadliga PAH-föreningar kommer ut i atmosfären och miljön. Lastbilsdäckens robusta gummi och starka stålkonstruktioner är ett utmärkt återvinningsmaterial för slitstarka produkter.

HAVEL Utjämningsblad

Utjämningsblad

HAVEL utjämningsblad är ett utmärkt redskap när man exempelvis behöver jämna ut sand och jord eller rengöra asfalt. Det gummikantade utjämningsbladet möjliggör enkel och snabb rengöring av sand och skräp från asfalt. Fin sand som stannar kvar på ytan tvättas bort av regnet. Utjämningsbladet kan användas med en mängd olika maskiner, såsom grävmaskiner, hjullastare och traktorer.

HAVEL utjämningsblad har gummiskivor som gör att det följer ytans form för exakt och bekvämt arbete. Gummiskivorna repar inte asfalten och utsätter inte maskinen för extra belastning. Dessutom framskrider arbetet snabbare och är mer kostnadseffektivt.

HAVEL utjämningsblad är designat och tillverkat i Finland och är ett hållbart och miljövänligt redskap. De gummidelar som används på utjämningsbladet är tillverkade av återanvända lastbilsdäck med hållbar konstruktion och bra gummikvalitet.

Två bladmodeller – 2 m och 2,6 m.
Passar många olika maskiner.
Flexibla gummiskivor – Arbetet är tyst, enkelt och snabbt!
Tål hårt slitage och håller länge.
Kontakt
HAVEL Utjämningsblad

Titta på videon

Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet

Gummiblad

HAVELs gummiblad fungerar perfekt som blad på plogutrustning och lämnar snygga och mjuka spår. Återanvända däck är till sin konstruktion och gummikvalitet extremt slitstarka. HAVEL Gummiblad minskar avsevärt buller och är nästan helt tysta.

Gummit är ett flexibelt material och gummibladet anpassar sig till formen på vägen, vilket skyddar alla typer av ytor. När du till exempelvis kör över brunnslock och kullerstenar rör sig gummibladen mjukt jämfört med hårdmetallblad.

En säker och miljövänlig produkt för framgångsrik plogning.
Skyddar regnvattenbrunnarnas lock, trottoarkanter och gräsmattor från nötning.
Produkterna tillverkas av högklassiga återvunna lastbilsdäck.
HAVELs gummiblad är praktiskt taget ett tyst verktyg för plogbilar.
Kontakt
Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet
Havel - Mechanics, sekoitinlapa

Blandarskovel

HAVELs betongskovel av gummi är en hållbar och varsam skovel för betongblandare. Gummi som material förlänger märkbart skovlarnas underhållsintervaller jämfört med traditionella skovlar.

HAVELs betongskovel är, förutom att den har en lång livslängd, förmånlig, vilket gör den till ett mycket kostnadseffektivt alternativ. Gummiskoveln behåller sin form och funktion under en lång tid, också som betongblandarens kantskrapa, vilket gör att betongblandaren slits mindre.

Hållbar och förmånlig blandarskovel.
Gummiskoveln kan också användas som kantskrapa för betongblandare.
Gummiskovlarna och kantskraporna är varsamma mot betongblandaren.
Långa underhållsintervall ökar kostnadseffektiviteten.
Kontakt
Havel - Mechanics, sekoitinlapa