Suomi on renkaiden kierrätyksen kärkimaita Euroopassa ja HAVEL tahtoo osaltaan edistää tätä kehitystä ja ylläpitää suomalaista osaamista ekologisemman ympäristön puolesta. Renkaiden uusiokäyttö vähentää renkaiden valmistuksessa syntyvien liuotinainepäästöjen ja haitallisten PAH-yhdisteiden kulkeutumista ilmakehään ja ympäristöön. Kestävästä kumista ja vahvalla teräsrakenteella tuetut kuorma-auton renkaat ovat oivallinen uusiomateriaali kulutuksenkestävyyttä vaativiin tuotteisiin.

Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet

Kumiterä

HAVELin kumiterä toimii mainiosti aurauskaluston teränä tehden siistiä ja pehmeää jälkeä. Uusiokäytetyt renkaat ovat rakenteeltaan ja kumilaadultaan ansiokkaasti kovaa kulutusta kestäviä. Kumiterä kestää kovassakin käytössä vuosikausia! Se myös vähentää huomattavasti meluhaittoja ollen lähes äänetön.

Kumiterä on parhaimillaan alku- ja lopputalvesta vähäisen lumen aikaan sekä loskakelillä. Kumi on materiaalina joustavaa, joten HAVEL kumiterä mukautuu tien muotoon, jolloin se säästää kaikenlaisia pintoja rikkoutumiselta ja äkkipysähdykset jäävät historiaan. Esimerkiksi kaivonkansien ja mukulakivetyksen yli ajettaessa kumiterä osoittaa miellyttävyytensä kovametalliterään verrattuna. Nurmipihoilla se ei vahingoita nurmen pintaa ja sorapinnoilla ei nappaa soramursketta matkaan. Se ei myöskään kuluta tiemerkintöjä.

Kestävästä kumista ja vahvalla teräsrakenteella tuetut kuorma-auton renkaat ovat oivallinen uusiomateriaali kovaa kulutusta kestäviin kumiteriin.

Turvallinen ja ympäristöystävällinen tuote tulokselliseen auraukseen.
Suojaa sadevesikaivojen kansia, katukivetyksen reunoja ja nurmikoita kulutukselta.
Pitkäikäinen ja kovaa kulutusta kestävä!
Käytännössä äänetön aurausautojen työväline.
Ota yhteyttä
Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet
Tasauslevy-syvätty_neliö2

Tasauslevy

HAVEL tasauslevy on erinomainen työväline esimerkiksi hiekan ja maan tasoitukseen sekä asfaltin puhdistukseen. Kumiteräisellä tasauslevyllä asfaltilta saadaan helposti ja nopeasti puhdistettua esimerkiksi hiekkaa ja roskia. Pintaan jäävä hieno hiekka huuhtoutuu vesisateen mukana. Tasauslevyä voi käyttää erilaisissa työkoneissa, kuten kaivinkoneissa, pyöräkuormaajissa ja traktoreissa.

HAVEL tasauslevyssä on kumiset terät, jonka vuoksi se mukautuu pinnan muotoon, jolloin työskentely on tarkkaa ja miellyttävää. Kumiset terät eivät raavi ikävästi asfalttia, eivätkä aiheuta työkoneelle ylimääräistä rasitusta. Lisäksi työ sujuu tavallista nopeammin ja kustannustehokkaasti.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu HAVEL tasauslevy on kestävä ja ympäristöystävällinen työkalu. Tasauslevyssä käytetyt kumiosat on valmistettu uusiokäytetyistä kuorma-auton renkaista, jotka ovat rakenteeltaan ja kumilaadultaan kovaa kulutusta kestäviä.

Kaksi erilevyistä mallia – 2m ja 2,6m.
Soveltuu moneen eri työkoneeseen.
Kuminen terä joustaa – Työskentely on hiljaista, helppoa ja nopeaa!
Kestää kovaa kulutusta ja on pitkäikäinen.
Ota yhteyttä
Tasauslevy-syvätty_neliö2
Havel - Mechanics, sekoitinlapa

Betonisekoitin­lapa­

HAVELin kuminen betonilapa on pitkäikäinen ja hellävarainen betonimyllyn sekoittaja. Kumi materiaalina pidentää sekoitinlapojen huoltoväliä merkittävästi perinteiseen lapoihin verrattuna.

HAVEL-betonilapa on pitkäikäisyyden lisäksi edullinen, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon. Kuminen lapa pitää muotonsa ja toimintakykynsä pitkäkestoisesti myös betonimyllyn reunakaavarina, jolloin se säästää betonimyllyä hankaukselta.

Kierrätetyistä kuorma-auton renkaista valmistettu betonisekoitinlapa on kiertotaloutta parhaimmillaan. Sillä saadaan tieliikennekäyttöön sopimaton rengas hyötykäyttöön. Renkaan joustava kumipinta ja vankka teräsrakenne ovat oivalliset ominaisuudet betonimyllyjen sokoitinlapoihin.

Pitkäikäinen ja edullinen sekoitinlapa.
Kumista lapaa voidaan hyödyntää myös betonimyllyjen reunakaavarina.
Kumiset lavat ja reunakaavarit ovat hellävaraisia betonimyllylle.
Pitkä huoltoväli lisää kustannustehokkuutta.
Ota yhteyttä
Havel - Mechanics, sekoitinlapa