Suomi on renkaiden kierrätyksen kärkimaita Euroopassa ja HAVEL tahtoo osaltaan edistää tätä kehitystä ja ylläpitää suomalaista osaamista ekologisemman ympäristön puolesta. Renkaiden uusiokäyttö vähentää renkaiden valmistuksessa syntyvien liuotinainepäästöjen ja haitallisten PAH-yhdisteiden kulkeutumista ilmakehään ja ympäristöön. Kestävästä kumista ja vahvalla teräsrakenteella tuetut kuorma-auton renkaat ovat oivallinen uusiomateriaali kulutuksenkestävyyttä vaativiin tuotteisiin.

Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet

Kumiterä

HAVELin kumiterä toimii mainiosti aurauskaluston teränä tehden siistiä ja pehmeää jälkeä. Uusiokäytetyt renkaat ovat rakenteeltaan ja kumilaadultaan ansiokkaasti kovaa kulutusta kestäviä. Kumiterä vähentää huomattavasti meluhaittoja ollen lähes äänetön.

Kumi on materiaalina joustavaa, joten HAVEL kumiterä mukautuu tien muotoon, jolloin se säästää kaikenlaisia pintoja rikkoutumiselta ja äkkipysähdykset jäävät historiaan. Esimerkiksi kaivonkansien ja mukulakivetyksen yli ajettaessa kumiterä osoittaa miellyttävyytensä kovametalliterään verrattuna.

Turvallinen ja ympäristöystävällinen tuote tulokselliseen auraukseen.
Suojaa sadevesikaivojen kansia, katukivetyksen reunoja ja nurmikoita kulutukselta.
Tuotteet valmistetaan laadukkaista kierrätetyistä kuorma-autojen renkaista.
HAVELin kumiterä on käytännössä äänetön aurausautojen työväline.
Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet
Havel - Mechanics, sekoitinlapa

Betonisekoitin­lapa­

HAVELin kuminen betonilapa on pitkäikäinen ja hellävarainen betonimyllyn sekoittaja. Kumi materiaalina pidentää sekoitinlapojen huoltoväliä merkittävästi perinteiseen lapoihin verrattuna.

HAVEL-betonilapa on pitkäikäisyyden lisäksi edullinen, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon. Kuminen lapa pitää muotonsa ja toimintakykynsä pitkäkestoisesti myös betonimyllyn reunakaavarina, jolloin se säästää betonimyllyä hankaukselta.

Pitkäikäinen ja edullinen sekoitinlapa.
Kumista lapaa voidaan hyödyntää myös betonimyllyjen reunakaavarina.
Kumiset lavat ja reunakaavarit ovat hellävaraisia betonimyllylle.
Pitkä huoltoväli lisää kustannustehokkuutta.
Havel - Mechanics, sekoitinlapa