Suomi on renkaiden kierrätyksen kärkimaita Euroopassa ja HAVEL tahtoo osaltaan edistää tätä kehitystä ja ylläpitää suomalaista osaamista ekologisemman ympäristön puolesta. Renkaiden uusiokäyttö vähentää renkaiden valmistuksessa syntyvien liuotinainepäästöjen ja haitallisten PAH-yhdisteiden kulkeutumista ilmakehään ja ympäristöön. Kestävästä kumista ja vahvalla teräsrakenteella tuetut kuorma-auton renkaat ovat oivallinen uusiomateriaali kulutuksenkestävyyttä vaativiin tuotteisiin.

Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet

Kumiterä

HAVEL kumiterä toimii mainiosti aurauskaluston teränä tehden siistiä ja pehmeää jälkeä. Kumiterä on parhaimmillaan alku- ja lopputalvesta vähäisen lumen aikaan sekä loskakelillä.

Kumi on materiaalina joustavaa. Kumiterä mukautuukin pinnan muotoon, jolloin se säästää kaikenlaisia pintoja rikkoutumiselta ja äkkipysähdykset jäävät historiaan.

Kumiterä soveltuu moneen eri ympäristöön. Kaupunkialueilla se suojaa katukivetyksiä ja pihalaatoituksia vahingoittumiselta, eikä kuluta tiemerkintöjä. Kaivonkansien ja erilaisten kivetysten yli ajettaessa se osoittaa miellyttävyytensä kovametalliterään verrattuna. Kumiterä toimii erinomaisesti myös nurmi- ja sorapinnoilla. Se ei vahingoita nurmikkoa, eikä raavi sorateitä.

Kumiterä kestää kovaa kulutusta ja on erittäin pitkäikäinen. Terän pystyy kääntämään ylösalaisin, jolloin sen käyttöikä tuplaantuu. Lisäksi kumiterä vähentää huomattavasti meluhaittoja ollen lähes äänetön.

Kolme vakiokokoa: 915mm, 1220mm ja 1525mm tai tilauksen mukaan.
Reikäjako: 305mm, 290mm tai tilauksen mukaan. Kuvan reikälevy ei kuulu hintaan!
Ei vahingoita katukivetyksiä, pihalaatoituksia, kaivonkansia tai nurmikkoa.
Erittäin kestävä ja pitkäikäinen.

95€/metri (ALV 0%)

Ota yhteyttä
Havel - Mechanics telankiristimet, ketjutyökalut, kantojyrsimet ja kumituotteet
HAVEL Tasauslevy

Tasauslevy

HAVEL tasauslevy on erinomainen työväline esimerkiksi hiekan ja maan tasoitukseen sekä asfaltin puhdistukseen. Kumiteräisellä tasauslevyllä asfaltilta saadaan helposti ja nopeasti puhdistettua hiekkaa ja roskia. Tasauslevyn kumiterät nappaavat hyvin kiinni jopa tiiviiseen murskepintaan.

Monikäyttöistä tasauslevyä voi käyttää läpi vuoden. Se soveltuu hyvin myös loskan ja vähäisen lumen auraukseen. Tasauslevyä voi käyttää erilaisissa työkoneissa, kuten kaivinkoneissa, pyöräkuormaajissa ja traktoreissa.

HAVEL tasauslevyssä on kumiset terät, jonka vuoksi se mukautuu pinnan muotoon, jolloin työskentely on tarkkaa ja miellyttävää. Kumiset terät eivät raavi ikävästi asfalttia, eivätkä aiheuta työkoneelle ylimääräistä rasitusta. Lisäksi työ sujuu tavallista nopeammin ja kustannustehokkaasti.

Tasauslevy on lisäksi erittäin pitkäikäinen. Terät pystyy kääntämään ylösalaisin, jolloin sen käyttöikä tuplaantuu.

Kaksi erilevyistä mallia – 2m ja 2,6m.
Soveltuu moneen eri työkoneeseen ja sitä voi käyttää ympäri vuoden.
Kuminen terä joustaa – Työskentely on hiljaista, helppoa ja nopeaa!
Kestää kovaa kulutusta ja on pitkäikäinen.

Katso video

HAVEL Tasauslevy

Katso video

Havel - Mechanics, sekoitinlapa

Betonisekoitin­lapa­

HAVELin kuminen betonilapa on pitkäikäinen ja hellävarainen betonimyllyn sekoittaja. Kumi materiaalina pidentää sekoitinlapojen huoltoväliä merkittävästi perinteiseen lapoihin verrattuna.

HAVEL-betonilapa on pitkäikäisyyden lisäksi edullinen, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon. Kuminen lapa pitää muotonsa ja toimintakykynsä pitkäkestoisesti myös betonimyllyn reunakaavarina, jolloin se säästää betonimyllyä hankaukselta.

Pitkäikäinen ja edullinen sekoitinlapa.
Kumista lapaa voidaan hyödyntää myös betonimyllyjen reunakaavarina.
Kumiset lavat ja reunakaavarit ovat hellävaraisia betonimyllylle.
Pitkä huoltoväli lisää kustannustehokkuutta.
Ota yhteyttä
Havel - Mechanics, sekoitinlapa